Поискаха откуп от Юлиян Вергов! Ето кой и защо изнудва актьора!

hakeri-iskat-200-evro-otkup-za-profila-na-iuliian-vergov-1

Хакери удариха профила на Юлиян Вергов в инстаграм и му поискаха 200 евро откуп, научи HotArena. А от пост на Владимир Карамазов се разбира, че парите са били платени, но профилът на Вергов не е бил възстановен.

Профилът на Вергов бе заличен преди седмица от хакери. За случката сподели самият той във фейсбук“. „Хакнаха ми профила в инстаграм и е изчезнал. Впечатляващо и неприятно“, написа актьорът. След седем дни да бъде възстановен той създаде нов такъв.

Неговият близък приятел Владо Карамазов написа яростна публикация за случилото се. „Супер мега свинщина. Някакъв малоумен турски „хакер“- жесток идиот, заличи профила на Юлиан тук в instagram. След преговори, откупки и куп простотии, турчина не успя да му го възстанови. Проблемите в 21 век са странни, но си остават проблеми. Важното е, че сме живи и здрави. Може да го последвате в новият му профил @julianvergovofficial“.

От турската хакерска атака са пострадали фитнес моделът Биляна Йотовска, певицата Ева Георгиева-Ева, риалити звездата Александра Богданска, пише Телеграф. Според експерта Ален Попович от Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации, целта са именно известните личности. Профилите могат да се възстановят ако не са изтрити от системата, но това е сложен процес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ