Бивш служител на НСО ужаси Борисов, Радев и компания: Време за война!

Полк. Николай Марков

Експертът по национална сигурност Николай Марков коментира антиправителствените протести в страната. Според него политическите формации от статуквото са усетили, че „губят контрол над протестите, капсулирали са се и заедно търсят изход“. Марков призова гражданите да стоят „докрай с отворени очи, защото опитите да се подмени борбата срещу мафията с евтини политически боричкания се разпалват“.

Ето и целия му коментар:

Политическото статукво е целенасочена дейност на организирана престъпна група, която е монополизирала политическото пространство чрез използване на престъпни практики. Това статукво е уговорено и уредено още преди започване на прехода. Именно то разпределя и контролира всички финансови потоци и начина на управление на националното богатство. Статуквото се представлява от конкретни политически лица, които са преходни, но има и няколко задни рубежа, които гарантират възпроизвеждането на статуквото, всеки път след проведени уж демократични избори!

По тази причина няма как днес да има чисти лица на държавнически, политически или експертен пост, защото всички заедно са продукти на статуквото, а не случайни лица. В този смисъл случайни хора във властта не съществуват, защото именно те са истинската опасност за престъпното олигархично-политическо статукво. Всички заплахи се премахват с кадифена ръкавица, включително потенциалните. Напред се пропускат само артистите – корумпирани, посредствени и зависими по много начини!

Борбата с мафиотския престъпен октопод преминава през лица от всички днешни политически формации и други, които осъществяват необходимата им логистика и ресурси. Сами виждате, че в момента, в който политическите формации от статуквото усетиха, че губят контрол над протестите,се капсулираха и заедно търсят изход! Изход за себепроизвеждане, не за гражданите! Надявам се да стоите докрай с отворени очи, защото опитите да се подмени борбата срещу мафията с евтини политически боричкания се разпалва и е на път да подмени същността на проблема – мафията!

Това не трябва да се допуска в никакъв случай.

Който лавира или заобикаля темата за достигане до политически акт на отваряне на фронт за борба с мафията е част от апарата на същата тази мафия! Сега е времето да се отдели житото от плявата, господа! Преди да започнат да хвърчат куршумите, всички грешки трябва да бъдат минимализирани. С гръмки политически слова и евтини хора няма да преборим престъпен организъм, който разполага с невиждани за света ресурси от всякакво естество. Арогантни, опитни и безпардонни твари, винаги готови да газят през трупове.

Обявяваме и провеждаме професионална и светкавична война с мафията или продължаме с политичските алабализми на лица от статуквото? Това е въпросът. И той има само един верен и правилен отговор. Еднозначен.

Време за война.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ