Щастие за Лудият репортер и Алекс Петканова! Двамата са на седмото небе от радост, очаква ги…

chestito-ludiiat-reporter-i-aleks-petkanova-chakat-bebe-po-koleda-1

Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов ще станат родители по Коледа. Затова се издадоха те самите, научи HotArena.

Колеги на двойката разкриха сладката им тайна. Бебето се очаква да се роди точно в навечерието на Коледа, пише „Телеграф”.

Двамата влюбени са много щастливи от факта, че ще стават родители, но съвсем не бързат да разкриват тази новина, най-вече от суеверие. Алекс категорично не искала да се шуми около бременността й, за да запази това събитие лично и само за семейството си.

Запитана от репортери, дали наистина е бременна, моделката била повече от лаконична. „Амиии… няма да отговоря на този въпрос”, казала тя. С други думи—негласно признала, че й предстои да бъде майка.

Говори се, че с Дани вече обсъждат разположението и обзавеждането на бебешката стая, която скоро трябва да бъде готова. Двойката си купи къща извън София с парите от риалити формата, в която заживяха веднага след като напуснаха предаването.

Алекс и Дани се разделиха доста бурно преди две години, когато тя бе уличена в афера с богат италианец. По-късно двамата изясниха отношенията си във „ВИП Брадър” и дори се ожениха там за всеобща изненада.

Никой не вярваше, че бракът им ще издържи, но осем месеца по-късно те са лудо влюбени един в друг, а вече очакват и дете.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ