Трагедия, COVID-19 уби уважаван комисар

Полицейският шеф от Пазарджик комисар Светослав Телбизов, който издъхна преди два дни на 43 години, е бил покосен от COVID-19.

Той е починал в „Пирогов“, където е хоспитализиран с артериална хипертония, застойна сърдечна недостатъчност и подагра. Това съобщиха близки до полицейския шеф, чиято смърт шокира колегите му, които се готвеха да отпразнуват рождения му ден на 22 август.

По-рано в сряда от РЗИ – Пазарджик дадоха информация, че през изтеклото денонощие битката с болестта е изгубил мъж на 43 години от града, хоспитализиран в „Пирогов“, който е бил , но без да конкретизират професията му.

„С прискърбие Ви информирам, че след кратко боледуване почина комисар Светослав Телбизов – зам.-директор на ОДМВР – Пазарджик”, се казваше пък в прессъобщение на дирекцията от вчера.

Новината, че коронавирусът е погубил зам.-шефа на ОД МВР беше потвърдена от заместник-директора на Регионалната здравна инспекция в Пазарджик д-р Хюля Шериф по време на посещението на здравния министър д-р Костадин Ангелов.

Комисар Светослав Телбизов е роден на 22.08.1976 година. Постъпва в МВР през 2005 година като оперативен работник в Регионалното звено „Борба с организираната престъпност“ – Пазарджик.
В периода 2013-2015 година е служител на ТД „Национална сигурност“ – Пазарджик. От 2015 до 2016 година работи в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Областната дирекция на МВР в Пазарджик , а от 2016 г. до момента беше негов началник.

На 28.08.2019г. със заповед на вътрешния министър е временно преназначен на длъжността заместник директор на ОДМВР – Пазарджик.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ