Щерката на Румен Радев облече златна рокля на бала си

Румен Радев, Дарина Радева

Служебни ангажименти попречили на президента Румен Радев да отиде на бала на дъщеря си Дарина. Преди близо месец девойката и съучениците ѝ официално бяха абитуриенти, макар и с два месеца закъснение. Президентската щерка и класът ѝ дефилирали пред Народния театър, а балната си вечер изкарали в ресторанта на „Гранд хотел София“, пише „Ретро“.

По същото време обаче Радев бил на посещение в Бургас и не можа да види на живо и да аплодира дъщеря си, която събра погледите на всички столичани в центъра на София със забележителен бляскав тоалет и елегантна визия.

За специалния повод девойката бе подбрала златиста дълга рокля, изработена от сатен. Семплият, лишен от типичните за абитуриентките камъни и дантели, но ефектен тоалет тя бе съчетала с бели класически обувки на висок ток, които след фотосесията замени с удобни кецове. Дарина бе заложила на естествената си младежка хубост и не бе прекалила нито с фризурата, нито с макиажа. Косата ѝ беше оформена в небрежни къдрици, а гримът ѝ бе в златистата гама, за да подхожда с цвета на роклята.

На финала на празничната вечеря, преминала в наздравици, песни и танци, дъщерята на Радев и съученичките ѝ сменили балните рокли с по-удобни дрехи – дънки и ризи, след което продължили купона в една от най-големите и известни дискотеки в София. До ранни зори класът на президентската щерка се забавлявал в нощния клуб на известен столичен хотел.

Припомняме, че още преди месец дъщерята на държавния глава получи своята диплома за средно образование. Дарина завърши с пълно отличие и специална грамота столичното 35 СУ „Добри Войников“, където учеше в паралелка със засилено изучаване на френски език. Докато беше в гимназията, извънкласно тя се занимаваше и с театър. От IX до XII клас щерката на Радев беше част от училищната трупа „Ле Страпонтен“ и играеше все главни роли. Още преди време Дарина сподели, че мечтите ѝ за бъдещата ѝ реализация също са свързани с изкуството и е много вероятно наесен да я видим в някои от новите класове на НАТФИЗ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ