Ще бъде незабравимо! Концерти, спектакли и постановки очакват поморийската публика в „Море от вино” 2018

Море от вино

Традиционните летни празници „Море от вино” в Поморие започнаха снощи с концерт на Теодосий Спасов Джаз Квартет, а часове преди официалното откриване крайбрежният булевард се беше превърнал в истинска джаз сцена. За първи път на три места по алеята бяха разположени оркестри от млади джазмени, които подгряха публиката, създавайки неповторима атмосфера.

Започнали преди 17 години тези празници станаха неизменна част от културната програма на Община Поморие. „Море от вино” дава сцена за изява на много български таланти от различни сфери на изкуството, но най-важното е, че тези празници създават уникална атмосфера и оставят спомен за едно незабравимо поморийско лято. Желая много усмивки на всички зрители и участници, защото Поморие не е само море и пясък, Поморие е дух, история, море от емоции, море от вино. С тези думи кметът Иван Алексиев приветства присъстващите и даде начало на тазгодишното издание.

Музикални концерти, танцови спектакли, театрални постановки, изложби, представяния на книги и други изненади ще поднесат дните до 6 септември 2018 година. Още тази вечер /31.07.2018 г./ от 19.30 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” артистите от театър „Искри и Сезони” ще играят безплатно за поморийската публика комедията „Втори меден месец”. От 5 до 12 август ще се проведе и атрактивната „Национална седмица на морето“, жители и гости на града ще станат свидетели на красив парад на плавателни съдове и ще посрещнат Нептун и свитата му от русалки и  морски духчета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ