Пълен цирк! Поп фолк звезда попиля министър Радев на брифинга на МВР: Стреляли ли са по вас? Защото на мен ми се случи…

Режисьорът Людмил Иларионов поиска обяснение от министъра на вътрешните работи Валентин Радев защо служителите му във Велико Търново не работят по случай, при който през май жител на старопрестолната столица стреля с газов пистолет по него и приятелката му Ани Хоанг.

Иларионов влезе заедно с журналистите на редовния брифинг на МВР за месечния отчет по-рано днес. „Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди 3 месеца. Знае се кой е човекът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. 3 пъти ходя до там, плащам си пътните, губя си времето. Аз съм режисьор и ако един клип не е хубав, вината е на режисьора… Аз съм човекът, който преди месец поиска вашата оставка, защото за мен вие сте виновен“, заяви Люси.

Припомняме, че инцидентът стана в средата на май на пътя Велико Търново – София. Тогава друг шофьор засече автомобила на двойката, замери ги с бутилки и стреля с газов пистолет. В другия автомобил бе дипломираният юрист Атанас Мандичев.

Радев не беше запознат със случая, затова се намеси главният секретар на МВР Младен Маринов. От думите му стана ясно, че по случая все пак има развитие. „По случая има образувано досъдебно производство. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са множество експертизи, в негово дом е открито газово оръжие. Но тъй като на място не са установени свидетели, освен вас, г-н Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за вида на оръжението. Взети са натривки на ръцете на водача, за да се докаже дали наистина е произведен изстрел“, докладва Маринов.

Диалогът, който се заформи между него и Иларионов изнерви вътрешния министър, който помоли режьора да не занимава брифинга с частния си случай и обеща да го приеме по-късно днес.

„Съжалявам, че са ви разходили толкова пъти до Търново. Аз ще ви приема, обещавам. Не ви знам името, но няма ли да спрете все пак, на никого не сме обърнали толкова внимание, колкото на вас“, вдигна ръце Радев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ