Вижте кой е арестуваният дилър Мане Шефа! Той е гравитирал около известния наркобос Сако (СНИМКИ)

белезници

38-годишният Бане М., по прякор Мане Шефа, е закопчаният с кока и трева дилър в Слънчев бряг, пише Флагман.бг. Арестуваният мъж е доста популярна фигура в столичния ъндърграунд, разкриха нашите източници.

Мургавият Мане гравитирал около циганския наркобос Стефан Бонев-Сако. В края на 2014 г. Шефа е обявен за общодържавно издирване, след като успял да се спаси от ареста заради спецакция срещу ОПГ за рекет на проститутки след изтезания и заплахи. Тогава зад решетките попадат близките лейтенанти на Сако – Стефан Гевгелийски и Андрей Начев.

Името на първия нашумя отново само преди броени дни след разбиването на бандата на сина на Йоско Костинбродския – Иван. От прокуратурата съобщиха, че групата подготвяла убийствата на прокурори и висши полицаи, като поръчките идвали точно от Гевгелийски. На него се приписва и зверския побой над светилото в ортопедията и травматологията проф. Стефан Станчев, както и поръчката за убийството на надзирател от Софийския затвор.

Припомняме, че Мане беше закопчан вчера, след обяд, в квартирата си в Слънчев бряг след блестяща акция на служителите служители от Районно управление – Несебър и Главна дирекция „Национална полиция“.

Полицаите щурмували стаята на Шефа, която се намирала в малък семеен хотел на пъпа на най-големия ни морски курорт. Те веднага закопчали криминално проявения и осъждан мъж, след като иззели 13 пликчета кока и 35 пакета с трева, явно готови за продажба на чужденците в Слънчев бряг.



Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ