Деница Сачева: Протестите са квази форма на анархокомунизъм. Тя нареди и служебния кабинет на Радев

Деница Сачева, Томислав Дончев, Йорданка Фандъкова

Случващото се на улицата е квази форма на анархокомунизъм. Така социалният министър Деница Сачева определи протестите. Тя се възмути по НТВ, че медиите отразяват общественото недоволство срещу управлението на кабинета „Борисов“ 3 и главния прокурор Иван Гешев.

„Те са постоянно в медиите“, възмути се тя. Сачева се обяви против предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията в частта за намаляване на броя на депутатите от 240 на 120. Тя допълни още: Кога сме заявявали, че не желаем служебен кабинет?!

Никога не сме имали притеснения от служебен кабинет. Въпросът не е дали се страхуваме, а кой би бил в този кабинет?!“, попита тя. И разигра сценарий- Александър Маринов-премиер, Адв. Владимир Шейтанов и Еленко Божков съответно министри на социалната политика и енергетиката.

Деница Сачева оправда напредъка на Румъния в социалната политика с по-висок БВП. Според нея ние вървим напред. „Движение напред има. Правителството движи страната към развитие. Имаме относително най-малък брой заболели и починали от коронавирус“, допълни тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ