Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ бесен на държавата: Съдебната ни реформа е пълен фарс! Равносилна е на отказ…

Жоро Игнатов Съдебен спор

Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ е познат на зрителите като „горкия“ Жорко, който търчи по села и паланки, за да се занимава с хорската простотия. Не всички обаче знаят, че той е не само телевизионно лице, но и блестящ адвокат.

И точно като такъв се възмути и скочи срещу неуредиците и безмислиците в родната ни съдебна система. Която насрочва дела дори след… две години от завеждането на иска.

„ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НАСРОЧВА ДЕЛА ЗА 2020 Г. /ДВЕ ХИЛЯДИ И ДВАДЕСЕТА ГОДИНА/! Няма техническа грешка в изписването на годината.

1. Осъдих кмета на столичния район “Слатина” Наталия Стоянова, която обжалва решението на Административен съд – София – град. Делото пред Върховния административен съд е насрочено за 20.01.2020 г.

2 . Директор в НОИ незаконосъобразно реши, че онкоболна жена трябва да възстанови изплатените й средства от болнични за половин година. Заради чиновническо безхаберие жената остана без пари за храна и лекарства.

Заведох дело и парите й бяха възстановени. След това заведох и второ дело по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди. Административен съд – София – град осъди НОИ да заплати на клиентката ми сумата от 1500 лева, представляващи неимуществени вреди.

НОИ обжалва решението пред Върховния административен съд. Делото ще се гледа след близо година и половина. Клиентката ми не вярва, че ще доживее… Бавното правосъдие е равносилно на отказ от правосъдие! СЪДЕБНАТА НИ РЕФОРМА Е ФАРС!“, разгневи се Жоро Игнатов и с пълно право.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ