Жалкото мекотело Тити: Готов съм веднага да стана човек на Пеевски, ако ми даде пари!

7 Dni Bulgaria28.08.2020
константин тити папазов
Като ми се обади Пеевски, ще се развълнувам сигурно, ще се консултирам с Наско Сираков и тогава ще се решава. Нека не говорим за нероден Петко. Бихме приели помощ от Пеевски.

Така Константин Папазов коментира пред bTV ситуацията с мъглявото бъдеще на футболен клуб “Левски”. Той обаче отказа да отговори на въпроса дали би продал акциите на клуба на депутата от ДПС.

Това е краят на моралното падение на един човек. Да поискаш в ефир да те купи Пеевски, когато мвече веднъж си източил милиони от най-големия му враг – Цветан Василев, това наистина е тежко пропадане.

“Дали съм човек на Пеевски? Всеки човек има църква, в която да се кръсти. Никога не ме е било срам да го кажа – моята църква беше Георги Илиев“.

„Не, не съм човек на Пеевски, но бих станал с удоволствие, ако той каже, че ще даде пари за “Левски”. Готов съм да понеса и този срам, да ме плюят в лицето, само и само касата да е пълна. Ако искаме да се отървем от модела “бащица”, трябва хората да помагат, а не да поставят препятствия”, посочи още Папазов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ