Началото на края: Телевизията на ГЕРБ фалира, шефът й се скри при Бойко

7 Dni Bulgaria28.08.2020
георги харизанов

Служители от телевизия “Европа” продължават да сигнализират за безпардонно поведение от страна на ръководството. След като бе дадена гласност за проблемите в медията и забавянето на заплатите, дори е започнато разследване за изтичане на информация.

Сигнал за случващото се пристигна на електронната поща на FrogNews. Към твърденията е приложен и скрийншот от разговор във фирмен чат, в който Георги Харизанов твърди, че към момента ситуацията “не зависи от никого в тази телевизия”.

Харизанов е изпълнителен директор на телевизията и основател на Института за дясна политика, познат като “института на ГЕРБ”.

.

След публикациите в няколко медии, от телевизия “Европа” незабавно са били освободени 10-15, твърди се в сигнала. Работата си са загубили журналисти, редактори, оператори, шофьори и членове на IT екипа.

Огромно е забавянето на заплатите в медията. Според твърденията служителите не са получили трудовите си възнаграждения с месеци назад. През месец юли са били доизплатени заплатите за месец май. Възнагражденията за юни пък се изплащат на траншове, които все още не са приключили.

“Най-отвратителното и унизителното е, че нито собственика на телевизия Европа, нито прославящия личността и делото на Първия партиен и Държавен ръководител, нямат достойнство и доблест да застанат с лицата си пред служителите си и да им обяснят на какво се дължат тези подигравки спрямо личности и положения от тях труд. Вместо това се насажда страх от уволнения. Харизанов не се е появявал в медията от предишната информация от медиите”, посочват още в сигнала и не изключват вероятността да последват още уволнения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ