Фолк дивата Мария спретна приказен рожден ден на щерка си Марая! Луксът е навсякъде… (СНИМКИ)

Мария

Мария направи приказен рожден ден за дъщеря си Марая. Поп фолк изпълнителката спретна луксозен празник за дъщеря си, както винаги и не пропусна да сподели кадри в социалната мрежа. На 28-ми юли единствената дъщеря на поп фолк певицата стана на 10 години.

Мария отбеляза празника като публикува стари снимки на нея и Марая с важни за тях моменти. Кадри от първия учебен ден, от различни техни пътувания и разбира се, кадри на Марая като бебе, качи поп фолк изпълнителката в мрежата. „И вече на 10! Честит рожден ден, любов моя! Обичам те!“, гласи краткото и ясно послание на Мария към Марая.

Много красиви пожелания за рождения си ден получи Марая от почитателите на майка си. „Честит рожден ден на малката принцеса!!! Радост и щастие за мама Мария!!! Бъдете щастливи!!!“, „Честит рожден ден, скъпо дете! Пожелавам ти да си здрава, много безгрижно детство и тази сладка усмивка никога да не слиза от красивото ти личице! Обичам те!!!“, „Да е жива и здрава моята астрална близначка! Нека бъде щастлива и има късмет и успехи в живота!“, са малка част от милите пожелания по случай рождения ден на Марая.

Мария отбеляза пищно празника на Марая. Сред красиви букети от червени рози, с широка усмивка, Марая гордо позира за поредната снимка. След това Марая, майка й и баба й се отправят на поредното пътешествие по повод 10-тия рожден ден на единствената дъщеря на поп фолк изпълнителката.

Къде Мария е завела дъщеря си, тя не е споделила все още, но от пуснатите кадри се вижда, че тя, Марая и майка й, се подготвят за полет от ВИП терминала на летището в София.

let’s go?

Публикувахте от Maria (Official) в Събота, 28 юли 2018 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ