ПОТРЕС! Адолф Хаджигенов: Който обича България е наш враг, ще го вкараме в църква и ще го…

хаджигенов

Е, вече е ясно кои са от двете страни на протеста. Лично Николай Хаджигенов го обяви снощи в пристъп на ярост от малкото хора на площада. Оказва се, че той повел хората не срещу властта, а срещу…обичащите България! Т.е. от едната страна смята, че са той и прочие соросоиди, бранещи джендери, цигани и подобни любимци на Хелзинкския комитет, а от другата – патриотите, които си обичат страната!

Нещо повече, Адолф ХаджигеЙов, както стана известен лидерът на „Отровното трио“ на забегналите олигарси, заплаши за пореден път, че дойде ли на власт, ще действа по-твърдо и от Хитлер.

Хаджигенов обяви, че всички патриоти, т.е. всички обичащи България, са негови врагове!!!

„Утре като вземем властта, всички, които са патриоти и наши противници, ще ги принудим да встъпят в църковен брак помежду си. Толкова години слушах тъпотии за джендъри. За нашите противници – еднополови бракове, но само помежду си. Няма да им се бъркаме“, закани се адвокатът на олигархични любовници, цитиран от официалния сайт на протеста.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ