СЕНЗАЦИОННО ВИДЕО: Бабикян командва агресорите с бомбите, които окървавиха протеста

7 Dni Bulgaria05.09.2020
арман бабикян

Насилието и агресията от протестната сряда преследват българите и днес. Няколко дни след напрежението в „триъгълника на властта“ хората се питат кой позволи това да се случи. Питат се и тези, които не участват в демонстрациите, но и онези, които ходят на жълтите павета.

Агресията – вербална и физическа шокира всички. По-шокиращо беше бездействието на организаторите на протеста от „Отровното трио“, които първо подстрекаха това поведение и второ – не направиха нищо, за да се разграничат от него.

В синхрон с тях говори и президента Румен Радев, който се опита да прехвърли отговорността за случилото се на МВР. А доказателства сочат, че агресията е от организирани агитки, познати футболни хулигани, зад чийто гръб наднича избягалия в чужбина Васил Божков.

За това, че бившият хазартен бос стои зад метежите още от началото на антиправителствените протести заговориха дори чуждестранни медии като ABC в Испания.

„Извинявайте, може ли да им кажете нещо да спрат?! Това е насилие! Това не сме ние“, крещи един от протестиращите към Арман Бабикян от Отровното трио.

Кадрите на журналистката Миролюба Бенатова разкриват как човек вика „Кажи им! Какъв човек си ти?! Кажи им по микрофона да спрат да хвърлят бомбички! Това са провокатори! Какво им говориш ти?!“.

Бабикян обаче остава безмълвен и не отива към агресивната група. С човека, който го моли за реакция, тръгва друг протестиращ.

Арман Бабикян заяви още на 1 септември „Днес ще бъде последен ден на мирен протест“, припомня пък ТВ Скат.

В същото време пък друг лидер от „Отровното трио“ – адв. Николай Хаджигенов, се опитва да прехвърли отговорността, измивайки си ръцете с лансирането на тезата, че може би агресорите са „привнесени“ от управляващите.

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ