Проста мъжка протестърска пут.а плаши: Скоро ще има ченгета в кома (Снимка)

7 Dni Bulgaria06.09.2020
петър кърджилов

Помните ли Петър Кърджилов от протестиращите на „Орлов мост“?

Онзи, дето напръска и напсува баба, която го наби с бастуна си. И дето преди това беше пиар на осъдената за корупция кметица на Младост Десислава Иванчева?

Та този същия, дето крещеше от полицейската джипка: „Помощ, пребиха ме“, нищо, че нямаше ченге около него, сега се готви да лее кръв! Българска кръв. Нещо повече, безумецът е готов да убива!

Вижте какво постна протестъра:

Шамарите ще продължат. Волята за промяна с любов също. Няма как да се разберем с алчни и долни нагли мутри без шамари. Ще понесем още, както ние, така и тъпанарите, които ги обслужват. 2 септември беше добра тренировка, нищо повече.

Някой от нацепените батки с татуировките в полицейска униформа ще отнесе паве в главата и ще падне в кома. Защо обаче трябва да стане така?!
Какато можем да обичаме истински, така можем и да бием истински. По-силно от тях.
Като не могат с добро, ще се научат с бой.

Боят изгражда, както беше казал героят даскал на Камен Донев…

Вместо позитиви обаче, постът навлече много проблеми на проваления иванчовец. Той бе атакуван с множество осъждащи коментари. Колкото и Кърджилов да се опитва да ги трие, все пак повечето стоят. И немалко му се смеят точно на изцепката с полицейската кола.

Само като си спомня как викаше, като някоя п**ка, когато те прибираха на Орлов мост и ми се повръща. И ти ще ми ставаш въстаник. Жалко човече, ни бой, ни чудо го изгражда, пише възмутен потребител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ