Най-великата българка в света: Президентът е с тези, които искат да убиват! Това е шокиращо!

7 Dni Bulgaria06.09.2020
райна кабаиванска

Световната прима на оперната сцена Райна Кабаиванска коментира шокирана протестите у нас и поведението на държавния глава, което според нея не е редно. Тя е наблюдавала сблъсъците от вечерта на 2 септември, когато млади мъже хвърляха бомби срещу полицаите.

“Видях организирана хулиганска тълпа, която искаше смъртта на полицаите. Това доста ме шокира. Полицаите са държавни чиновници, не са врагове. Не можеш да искаш да ги убиеш. Не знам коя страна има право, но това много ме трогна – тази омраза към хора, които са наши братя.

Защо толкова омраза?“, реагира златното сопрано, което разнася десетилетия славата на родината по света. „И друго – ако си президент, не си ли надпартиен президент. Това във всички конституции е основата за един президент.

А тук видях президент, който е от едната страна. Това е, което ме шокира от едно гледане на българската телевизия“, заяви още Райна Кабаиванска по адрес на Румен Радев в интервю по БНР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ