Както преди много години: Комунисти и анархисти мацат църквите, ВМРО – чисти

7 Dni Bulgaria07.09.2020
38

Странни времена настанаха, добре забравени…

Анархисти и комунисти обикалят София под формата на протести и си отмъщават на…вярата на българина. Оскверняват църква след църква, държат се така, както само еничар може.

Добре, че е ВМРО да върви след тях да чисти…

Вижте какво разкри един от съвременните воеводи – Стефан Грънчаров, човек, възстановил стотици паметници и плочи в столицата, пазещи историята на България:

Преди няколко дни станахме свидетели на поредното поругаване на църковен храм в Столицата. Храмът „Св. Петка Самарджийска”/според някой тук са били погребани костите на Левски/ бе залят от неизвестни извършители. Това бе втория подобен случай в рамките на няколко седмици след като „протестиращи” надраскаха фасадата на „Св. Седмочисленици”. Анархо – либералщината прерастваща във вакханалия залива цяла София. Посягането върху църковни храмове не чуждо за т.нар. леви/комунисти,социалисти/, но на тази безнаказаност трябва да бъде сложен край. Днес с общинският съветник Димитър Антов и членове на задругата на каменоделците почистихме помията изляна пред храма. Църквата е институция съхранила и запазила българщината в най – черните времена на турско робство, църковния храм е светиня и всеки посегнал срещу него трябва да понесе своята законова, морална и обществена отговорност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ