Внимание! Забраняват движението на автомобили по няколко улици в Банско, вижте кои са, за да не останете неприятно изненадани

Кметът на община Банско Георги Икономов забрани движението на моторни превозни средства по няколко улици, част от улици и площади в Банско, пише kmeta.bg.

Целта е да се гарантира обществения ред и да се контролира преминаването и паркирането на коли в курортния град.

Забранено е движението на автомобили по определени участъци на улиците „Пирин”, „Неофит Рилски”, „5-и октомври”, „Никола Вапцаров” и „Гоце Делчев”. Не може да се движат коли по улиците „Уста Глигор”, „Велян Огнев”, „Александър Буйнов” и „Яне Сандански””, както и по площадите „Никола Вапцаров”, „Възраждане” и „24-ти май”. В тези райони на града е забранено и движението, и спирането, паркирането и домуването на МПС.

Собствениците на търговски обекти и тези, които развиват стопанска дейност на тези пътни участъци, трябва да зареждат обектите си от 06,00 до 08,00 часа сутринта и от 15,00 до 17,00 часа следобед.

Всеки автомобил, който е нарушил забраната, ще бъде репатриран с „Паяк” или блокиран със скоба. Заповедта на кмета може да се обжалва в едномесечен срок пред Административен съд-Благоевград.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ