Партия в ДеБъ взела милиони от Борисов, няма я на площада! Протестъри искат да я тричат

7 Dni Bulgaria11.09.2020
петко ковачев

Голям скандал тресе Да, България!

Коалицията се пропуква по шевовете, заради зависимости на една от партиите от управляващите.

Става дума за еко-олигарсите Тома Белев и компания, на които както е известно съдът забрани да използват името Зелените, защото злоупотребяват с него.

Та движението на унищожилият парк „Витоша“ Тома Белев е подозирано от други партии в коалицията, че подкрепя протестите само виртуално.

„Томата, Петко Ковачев са много силни в социалните мрежи. Не са дошли последните 10 дни обаче на нито един протест, не и откакто ескалираха нещата. Сандов и той си попълни колекцията със снимки с млади момчета и вече никакъв го няма. Уплашиха се да хвърлят камъни срещу Борисов, защото през годините им е разписал проекти за 100 милиона! Играят двойна игра. Във фейсбук Ковачев нали заплаши да дойде да измете ченгетата, защо го нямаше след това? Седят на два стола и им пука на жилетките какви ги вършим ние по протестите“, коментират на страницата на ДеБъ много от честните хора, подкрепящи протеста.

Припомняме, че преди година Тома Белев се хвалеше, че преди да вземе някакво решение по еко-проблем, Бойко Борисов първо звъни на него, след това на министъра. Освен това зеленият олигарх през седмица чакаше в неделя с две чашки кафе премиерът да отиде да играе тенис на кортовете в Банкя.

В същото време Зеленикаквите извиват непрекъснато ръце в „Да, България“. Те стигнаха дотам да заплашват чрез Ковачев с: „Или следващият кандидат за кмет ще е Зелен, или отивайте да си играйкате“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ