„Варна новини“: Наш Костя Копейкин става министър на отбраната! Ето кабинетът на Корнелия

7 Dni Bulgaria12.09.2020
костадин костадинов, корнелия нинова

Протестърите вече са си разпределили министерските кресла. След като леви и „десни“ се прегърнаха в общата кауза да се доберат до властта, разнасят бесилки и ковчези и зоват за Народен съд, вече си представят и кой в кое министерство ще се настани, съобщава „Варна новини“.

Христо Иванов не можел да се откаже от правосъдното ведомство, въпреки че веднъж се провали там с гръм и трясък. Корнелия Нинова пък вече се готвела да е премиер, както не веднъж обяви. Генералът-гном Атанас Атанасов се е наредил да оглави МВР, въпреки че веднъж вече позорно се е сгромолясал.

Сценаристът на Трифонов, който не веднъж е хващан в плагиатство – Иво Сиромахов, щял да грабне културното министерство и така със сигурност чалгата да бъде на почит, а операта можела да се превърне в кръчма. Икономическото министерство пък щяло да е в сигурните ръце на Румен Гечев от БСП, станал известен с пенсията от 3 долара и няколкото фалирали банки.

Най-интересно щяло бъде в транспортното министерство – на бащата на фалшивите новини Арман Бабикян. Информиран.нет щял да бъде официалният сайт на ведомството, откъдето евентуално можели да се осведомят за новостите в транспорта, ако въобще нещо е истина.

Отбраната щели да поверят на варненеца Костадин Костадинов, известен като Костя Копейкин. При това разпределение, руснаците от сега можели да бъдат сигурни, че вместо българското знаме, родните войници ще развяват руското, а всички нови самолети, танкове и кораби ще бъдат договорени в Кремъл. И могат да ни превземат само с оркестъра…

Цели 5 министерства оставали за ДПС, тъй като, както стана ясно, и за леви, и за „десни“ те са едни от най-умните и здравомислещи, след като няма да подкрепят свикване на Велико Народно събрание и за часове станаха симпатични на метежниците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ