Бойкикиев взима Корнелия! Ще пее трубадурът на избитите мафиоти Слави Трифонов

Слави Трифонов

Христо от славния комунистически род Бойкикиеви взима славната импексова дама Корнелия Нинова за своя жена в Парлемента. На политическата сватба ще пее трубадурът на една дузина разстреляни мафиоти Слави Трифонов!

Това разкри не кой и да е, а депутатът от БСП Красимир Янков. Не някой отмъстителен гербер, нито дори обиден патриот, а човек от бъдещата управляваща конфигурация от три пръста, в която БСП ще е преобладаващият среден.

Чест му прави на този депутат, че осветли Паралелната държава. Истинската Паралелна държава. Тази, която днес яхва протеста. И която се гласи утре напук на всякакви политически морални устои да управлява държавата.

Сваляте Борисов днес, получавате Нинова утре. Чудно!

Тази, която твърдеше, че демокрацията й отнела много. Нищо, че в демокрацията изучи сина си в САЩ, а мъжът й още дере по две кожи на хората, като главен определящ цените на петролния монополист „ЛукОйл“. Тази Нинова, която Станишев изхвърли от неговото правителство, заради корупция! А днешните й съпартийци вият, че организирала вътрешните избори с по-зловещи похвати дори от Лукашенко.

В комплект с нея Христо Иванов. А зад Пинокио джендъри, амбриажи, Хаджигейов с еднополовите бракове, НПО-та борещи се в българската история всичко да е толерантно, дори робството. Въобще всички онези соросоидни издачия, които не желаят утре твоят син да е българин. Всъщност желаят да не е син, а каквото си избере!

И за капак Слави Трифонов! С дузината сценаристи, говорещи на диалект, но мечтаещи да се докопат до власт, за да реализират селските си комплекси. Клети хорица, късащи портрети. Гадна банда, живяла цял живот на гърба на окарикатуряването на достойни българи като Лили Иванова, като Димитър Пенев, като Володя Стоянов, като още стотици. Давате ли си сметка, че утре Трифонов, или по-точно неговите вехти мощи, пак ще живее по този начин? Но този път окарикатурявайки вас, които ще гласувате за политическата карикатура от Учиндол.

Благодарим, ви, г-н Янков, че рано ги осветлихте. За черните им души знаем отдавна…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ