„Г-н Радев, имате ли нова любовница в авиацията и вярно ли я гласите за министър!?“ (Снимки)

7 Dni Bulgaria16.09.2020
Цвета Кирилова, Румен Радев

Радев, една жена-пилот от гражданската ни авиация любовница ли ти е и вярно ли е, че я готвиш за служебен министър на транспорта?

Това попита вчера собственикът на ПИК Недялко Недялков. Няколко дни преди това пък има и по-подробно обяснение на щастливката, радваща се на президентско внимание – с екзотично име, от семейство на авиатори, женена с деца.

Последното няма как да притеснява Радев. Припомняме, че той открадна настоящата си съпруга – Деса, от червения депутат Георги Свиленски.

Интересното е, че докато тя е обикновена любовница на пилота Румен Радев, той се грижи добре за нея, като я урежда с две заплати в управляваните от него ВВС.

И още нещо показателно за отношенията между Румен Радев и генерал Деси. Двамата не са се появявали на пубилчни събития заедно вече няколко месеца. Не броим сватбата на сина на Илияна Йотова, от където има снимка на семейство Радеви. А тя е повече от красноречива: тези двамата не само не се обичат, ами…

Проверка на 7DniBulgaria.bg разкри, че в българският авиопревозвач има 5 жени-пилоти. От тях само една отговаря на описанието – екзотично име (и още по-интересна фамилия!!!) и от семейство на пилот. Скоро ще ви запознаем с нея, има интересни снимки…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ