Бабикян наистина ни мисли за тъпаци! Разгромиха поредната му фалшива новина

7 Dni Bulgaria16.09.2020
арман бабикян

Арман Бабикян търпи провал след провал при организацията на протестите, но явно фабриката му за фалшиви новини работи добре. ДНес поредна такава накара лично министър Емил Димитров да вземе думата и да изобличи голямата арменска лъжлива уста.

По повод разпространена в някои сайтове фалшива новина, касаеща цената на водата в България, министърът на околната среда и водите Емил Димитров заявява следното: „Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всякакви проблеми. Никой не оспорва вашето право да имате различно мнение и да го публикувате и коментирате. Но моля да не лъжете от мое име обществеността относно водна криза и цена на водата!“. Това съобщиха от МОСВ.

„МОСВ няма отношение и никога не е имало към определянето на цената на водата за питейно-битово водоснабдяване в България. Тя се определя от Комисията за енергийно и водно регулиране и не е работа на Министерството на околната среда и водите да коментира и определя цени. Каквато и да е цената сега и за в бъдеще в България тя няма да се решава от МОСВ“, допълва министър Димитров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ