Мая си хванала любовник, защото й писнало да е митничарска жена! Бойко я спасил от рака

7 Dni Bulgaria18.09.2020
89

Мая Манолова, известна като сестра Галева, премина всякакви граници на базисния морал и допустимите удари в политическите битки.

Войната й срещу Бойко Борисов е лична. Ожесточена като яростта на отхвърлената жена. Безмилостна като забравата на стореното благодеяние.

Мая Манолова се превърна в символ на поговорката: “Няма ненаказано добро”!

Ридаеше и се умилкваше около Бойко Борисов, когато се разболя от рак. Защо сега не обясни на болните жени и на майките на децата в неравностойно положение, че именно премиерът Борисов й помогна по всякакъв начин да се лекува в чужбина и да се оправи?!

МАЯ МАНОЛОВА СИСТЕМАТА Я СПАСИ!

Колко трябва да си лицемерен и покварен, за да предвождаш движението “Системата ни убива”, след като ти самият си се възползвал от всички възможности, които системата ти дава?!

Колко жени с рак могат да се лекуват в чужбина? Колко болни жени могат да се преглеждат в Правителствена болница? Колко съпруги, използвайки системата, могат да направят съпрузите си министри, както тя стори с Ангел Найденов?!

Когато Мая Манолова тръгна да развежда Ангел Найденов, родителите й и дъщеря й се отказаха от нея. Остави нещастна прекрасната лекарка д-р Нина Найденова, която беше обичала и подкрепяла Ангел Найденов от времето, когато са били ученици, дъщеря му е плакала неутешимо на сватбата си, заради изневярата на баща си.

По онова време Моника Йосифова-Станишева ме помоли да помогна на Мая Манолова и да я срещна с някои издатели, чиито медии най-яростно пишеха за любовната й афера с Ангел Найденов. Сторих го. Тоест, използвах връзките си да й съдействам, защото Мая Манолова това знае – да се възползва от връзки.

Попитах я: разбихте две семейства с Ангел, толкова ли голяма любов ви е завладяла?! Отговорът й беше шокиращ: “Не, бе, просто ми писна да съм митничарската жена, трябва ми някой от моята среда, с публично име, да направим най-известното политическо семейство в страната!”

Това е Мая Манолова: робиня и господарка на пиара.

Всичко й е изкуствено. Всичко й е измислено.

Всичко й е подчинено на личната изгода.

Преди 2 години звъннах и я помолих в качеството й на национален омбудсман да отиде на Кулата или в Петрич, да се срещне с шофьори и превозвачи, които страдат и фалират от непрестанните опашки по границата. Обеща ми. И абсолютно нищо не направи. Макар това да й беше работата, заради която получаваше голяма заплата и се фукаше с огромния си кабинет, а служебния шофьор я водеше на фризьор и покупки.

Мръсната й роля в “Костинбродската афера” е публично известна. Самата тя беше принудена да си признае, че е изпратила сигнала до прокуратура, послужил за акцията срещу ГЕРБ и довела до изкривяване на демократичния изборен процес и управлението на сламения човек Орешарски. Сетне Мая Манолова стана заместник-председател на парламента, а любовникът й Ангел Найденов стана министър на отбраната.

Каква “безкористност”, а?!

При Мая Манолова няма празно. Всичко се кешира и материализира.

Как стана национален омбудсман?! Като подмокри с горчиви сълзи рамото на Бойко Борисов. Достатъчно е да се разгледат снимките на общите събития, на които Мая Манолова е до премиера на официалната трибуна: направо се размазва от усмивки и благост, изпива го с поглед.

Дъщеря й и зет й работят в държавната администрация на високоплатени постове – в правителствата на същия този премиер Бойко Борисов. И тук системата помага на Мая Манолова, даже на семейството й.

Въпреки мощната подкрепа на хазартния бос Васил Божков, Мая Манолова не успя да стане кмет на София. Сега вече играта е на по-високо: цели се в премиерското място. Такава била и уговорката й със Слави Трифонов – тя да стане министър-председател, а той да се кандидатира за президент.

И в името на тази изгодна схема Мая Манолова е готова на всякакви подлости. Като вчерашната: да се правят “погребения” и да се вещае смърт пред дома на човека, който я е спасил от смъртта!

Може да е комунистка и еретичка в душата си, но трябва да има малко страх ит Бога. Майка е.

Никой не е по-голям от Господ, за да си играе с живота и смъртта. Лепенето на некролози на живи хора е толкова гнусно, толкова ужасяващо!

Защо Мая Манолова е толкова брутална?! Не може вече да скрива лудата си амбиция да влезе в премиерския кабинет, не може да спре напора на Васил Божков, който си иска обещаните услуги.

Колко противно прикритие на мафиотски интереси под маската на жалост към майките от “Системата ни ибива!”

Мая Манолова е сред тези, които ви убиват, скъпи жени, защото тя е готова да мине през трупиве, за да стигне там, на високото. Даже няма и да погледне повече към вас. Ще ви изпрати полицията да ви укротява.

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ