Още през 2017-а година Николай Хаджигенов: Мая Манолова е моята щанга срещу ГЕРБ!

хаджигенов

Един от организаторите на протестите – Николай Хаджигенов, упорито говори, че той е надпартиен. Думите му отпреди 3 години обаче говорят друго.

Още тогава той си е признал, че е с Мая Манолова. Нещо повече, с другите организатори – Минекови  Бабикян, са в щаба й за кмет на София и дори произнасят пламенни речи.

Точно по тази причина Хаджигенов и останалите двама са атакувани от опозиционни партии, че не ги допускат до трибуната на ораторите, защото работят само и единствено за завръщането на комунистката Мая Манолова във властта.

Вижте фрагменти от изказването на Хаджигенов на предизборен митинг на кюстендилската социалистка:

„ко искаме да съборим ГЕРБ, трябва да гласуваме за Манолова. Моето лично мнение е, че трябва да гледаме на кандидатурата на Манолова като на инструмент, като на ресурс. Задайте си въпроса „Искаме ли да ги разбием“. Ако, да, как да го направим? Това става с боен чук, крик… неща, които нямаме. Имаме крива щанга, в случая възможността да гласуваме за Мая Манолова. Затова аз лично ще взема щангата и ще се опитам да съборя стената с нея“.

 

 

Виж още за:


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ