Радев от последните минути! Фатмакът си остава фатмак, дори с пагон: скочи на Бойко и… Корнелия

7 Dni Bulgaria22.09.2020
румен радев 2

Президентът Румен Радев отговори на вицепремиера Красимир Каракачанов, който по-рано днес с пост във Фейсбук заяви, че ще се оттегли от поста в името на диалог между държавен глава и премиер.

Радев в типичен фатмашки коментира пред журналисти в ямболското село Бояджик, че цитирам „Всякакво говорене за помирение между президент и правителство и за съставяне на експертно правителство не може да се случи без изчистване на въпросите с корупционните практики във властта“.

Така инсталираният във властта от вуския генерал Решетников пилот показа, че не му пука за възстановяване на мира в държавата, а изпълнението на ретроградните задачи, поставени от неговите кукловоди.

Той каза още, че „диалогът има смисъл само ако бъде поставен на здрава основа. Това значи по безспорен начин да се изчисти истината за записи, шкафчета, корупционни схеми.Да установим кои са механизмите, водещи до провала в управлението, които са механизмите, водещи до този порочен модел на управление – как да бъдат отстранени, как да се възстанови справедливостта“, коментира държавният глава.

Радев благодари за работата на доскорошния си началник на кабинета Калоян Методиев. „Мисля, че с моето решение му давам свободата да разкрие своя безспорен потенциал другаде. Стига да получи доверието, което аз му гласувах“, каза още президентът. Той явно визира Корнелия Нинова, която му открадна пореден кадър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ