Жалко, че на паветата истински българи няма! Само зелени, джендъри, дабъли и…

7 Dni Bulgaria24.09.2020
16

Няколко дни преяждащите с и от протести партии на площада ни завират в лицето един проскубан депутат.

Става дума за някакъв Даниел Фройнд, дето щял да помага да бъде преборена корупцията у нас. Чудесно, нито е първият, нито последният дойчо, дошъл да ни оправя нещо.

Има обаче един голям проблем. От този нищо не зависи. Нито тук, нито в европарламента. Той нищо не може да поправи. Все едно наш Радан Кънев да застане в центъра на Берлин и да почне да обяснява на немците, че ще им оправи задния вход на метрото. Само защото той си бил снимал своя такъв…

Не, този Фройндчо беше тук да разваля България. Да я товари с идеологиите на неговите посестрими, които българинът по принцип ненавижда.

Лошото за Зигмунд, пардон, Даниел Фройнд е че го има Фейсбук. Влизаш там и този веднага ти става ясен. На най-видно място му е снимката с някаква гей-формация, дето вее джендърското знаме.

На другата го виждаме на лекция на Ска Келер. Това е същата онази, която Валери Симеонов изгони да си развява грозната мутра далеч от България. Помните ли я? Беше дошла в Банско, за да обяснява на местните хора как да се грижат за планината си! И как вместо да карат ски зимата, да берат теменужки лятото. Е, те също я изгониха като Валери, но никой не го съобщи в Европарламента.

Апропо, знаете ли кой я водеше из Пирина? Главният тъпанар на протеста Никола Вапцаров. Нали така наричат този, дето бие тъпана!? Случайност, а?

Пичове и всички вие останали джендъри, много за тъпи ни взехте! Хайде, ако обичате малко повече се трудете над плановете си, не ги същивайте с бели конци с антибългарски партии като Зеленити, като ДеБъ България и т.н.

Идва Фройнд, с неговите зелено-розови възгледи и покрай корупцията застава на трибуната на протеста и почва да говори за опазване на планината, за джендърите, за толерантността към педехрастите и т.н. 3 немски телевизии го снимат и след два дни репортаж: „България се надигна срещу корупцията и в защита на джендърите, хомосексуализма и природата си“!

Нагло, а?

Тъжно е само, че на паветата няма истински българи като в планината. За да направят със Зигмунд това, което банскалии със Ска Келер. На паветата останаха само Зелени, джендъри, дабъли и вся остальная…

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ