Писател скочи на протеста: Борисов ли е мутра, дето ви прати самолети да ви върнат в България!?

7 Dni Bulgaria26.09.2020
29.jpg

Протестиращите държат павета, а не ключа. Той се държи от законите и Конституцията. Това заяви пред БНТ писателят Христо Стоянов по повод антиправителствените протести в София.

„Никой няма интерес от предсрочни избори. Ахмед Доган също, той дърпа конците на ДПС“, разкри още той.

„София се променя страшно много. Ако има дупчица по улицата, аз бих казал, че то човек и нова жена да си вземе и тя ще има недъзи“, смята писателят.

„Не разбирам защо се протестира при тази хубава София – не може да се разбиват жълтите павета, които са културна ценност. Не може да се хвърля и храна. Уважението към хляба е ценност. Някой да замеря с храна сгради – та това е труда към хората от село. И те искат да управляват? Хвърлящите нямат и най-малко уважение към хората“, заяви Стоянов.

„Протестиращите казват „мутри вън“, но не ги посочват. Мутри ли и са прокурорите, които работят денонощно. Възмутен съм. Ами Борисов, който изпращаше много пъти самолети за българи в чужбина, дори и на ръба на закона“, каза писателят.

„Страшно е, че няма кой да управлява тълпата“, допълни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ