Освиркаха Румен Радев и в Добрич! НСО пази вбесения президент от народната обич

7 Dni Bulgaria26.09.2020
30

С освирквания и викове „Оставка“ посрещнаха в Добрич президента Румен Радев. Той пристигна в града по случай Деня на Добрич и 80-ата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България.

При пристигането му група граждани издигнаха плакат, на който пишеше „УВО- УВО, РАДЕВ ЧАО!!!“ Те скандираха „Оставка“ и освиркаха държавния глава.

„Нека всеки 25 септември да се празнува както преди 80 години, с тържествения камбанен звън, а в ръцете на децата да греят трибагреници” – каза президентът Румен Радев.

„На вас пожелавам да сте все така техните горди наследници, да пазите вашите традиции, род и памет, да продължавате да пишете славните страници на летописа на Добруджа, за да градим заедно, мирно, достойно и модерно бъдеще за нашите деца тук, в златна Добруджа, България” – заяви още президентът в приветствието си към добричлии на тържествената заря-проверка, след като прие почетния строй.

След края на церемонията до видимо бесният Радев не бяха допуснати протестиращи, а само такива, които казваха, че го подкрепят и искат да се снимат с него. Така охраната от НСО бе принудена да държи на повече от 100 метра на близо 80-те протестиращи, искащи оставката на Румен Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ