Хаджигейов влезе в бизнеса на Бабикян! Бързо обаче му лъсна задника с… Бойко Борисов.

7 Dni Bulgaria26.09.2020
хаджигенов

След фалшивата новина, как Борисов се крие в Ниш, Сърбия и пие с гангстери, с манипулирана снимка на която в действителност са българския премиер, австрийският канцлер Курц и шефът на Европейската комисия Туск, „Отровното трио“ пусна нов фалшификат със снимки на Борисов.

В пост на адвоката Николай Хаджигенов са пуснати две снимки-едната на Хитлер с генералите му, а другата на Борисов с различни полицейски шефове на оперативка. Под нея се мъдри текст на „Д-р Коронов“, фалшив профил със снимката на ген. Мутафчийски. В него пише „Обсъждаме КПП-тата“.

В момента премиера Борисов обикаля Бургас, Руенско и Айтоско и няма никакво съвещание за някакви измислени „КПП-та“. Снимката е оперативка на Борисов от опсещение на оградата на границата с Турция в началото на август 2018 г.. На нея се вижда шефът на „Гранична полиция“ Светлан Качиков.

Тя няма нищо общо с някакви химерни КПП-та и ново затваряне на държавата. Преди няколко дни на Министерски съвет премиерът Борисов обяви, че правителството не предвижда в близките месеци никакви рестриктивни мерки заради коронакризата-затвяране на градове, граници, заведения и т.н.

Очевидно пък Хаджигейов е решил да се включи в бизнеса с фалшиви новини, от който много добре припечелва Властелинът на гръцките имоти Арман Бабикян.

Интересно как още безработният самодеец Минеков, не е направил скулптура как Борисов взима пари от Ердоган!?

Ей, на какво ли не е готов българинът, а и арменецът, за някой дирхам отгоре…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ