Мишки! Протестиращи се уплашиха от Цвета Караянчева, хвърлиха яйца по нея и избягаха

яйца

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пристигна преди минути в Благоевград за среща с актива на ГЕРБ. На площада имаше около 30-ина протестиращи с кофи и метли, които викаха „Оставка“ и „Мафия“.

Караянчева смело тръгна към тях, но на около 10-ина метра от протестиращите към нея полетяха яйца. Охраната я обгради плътно и я върна обратно. Протестиращите пък избягаха на другия край на сградата от страх да не ги набият шефката на парламента и охраната й.

„Исках да се срещна с тези хора, да поговорим, да ги попитам защо искат оставка и да им кажа какво ние сме направили, но явно няма желание за разговор“, каза Караянчева.

Тя каза, че изказването й пред актива в Пловдив е било емоционално и там е говорила в качеството си на партиен член, за да предаде енергията на всички членове и симпатизанти. И допълни, че като председател на НС говори по друг начин и не би си позволила такъв език.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ