Невиждан ДеБъ позор днес! Братът на Христо Бисеров оглави протестите (Снимки)

31

Спирайте тези протести и отивайте да спите. Не ви трябва да слушате нито Отровно, нито Плането, нито каквото друго трио ви се довлече до главата.

Протестите бяха окончателно опозорени днес! Жалко, че Христо Иванов, Мая Манолова, Румен Радев, Хаджигейовците и останалите яхнаха протеста на младите и го превърнаха в партиен. Нещо повече, превърнаха го в изложба на най-мразените муцуни в държавата.

Днес Младежката организация на Де България направила протест в Хасково срещу главния прокурор Иван Гешев, който е на посещение в града. И кой оглавил протеста на младите и красивите? Отваряш снимките и виедата от мястото и припадаш от гнус! Начело е Марио Бисеров!

Не, не се бъркате, това е братът на същия онзи Христо Бисеров от ДПС, дето го хванаха в измама за милиони. И покриха, защото се отчел на Доган! И този застаряващ Марио Бисеров е водач на бунта на младите!?

Хайде не на нас тия! Ясно е, че „Да, България“ сменя „Атака“ като резервна партия на Ахмед Доган, но не толкова явно, че вече е гнусно!

Вижте колко е деен Христо Бисеров (с розовото яке)

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ