Лидер на ВМРО: Искате ли да сте контрацептив на кукувицата Мая Манолова?

7 Dni Bulgaria30.09.2020
карлос контрера

След като Мая Манолова се изказа по темата за градския транспорт в София (неуспешно, неубедително и със заекване), сега социалисти и следовниците на Манолова са подготвили нов пърформанс – този път с въвличането на обществения превоз на пътници в низ от скандали. Целта е ясна – да се създава хаос и напрежение навсякъде. Стар троцкистки прийом – изнасяме революция. Това заяви общинският съветник и председател на транспортната комисия в Столичната община Карлос Контрера.

„В ролята на „полезни идиоти“ този път са подготвени няколко десетки души от един полуфантомен синдикат в столичния транспорт, който да осигури пушечното месо, т.е. масовката.

Открай време „Позитано“ и въпросната госпожа Манолова силно желаят да се месят, бъркат и ползват за свои цели градския транспорт на София. И сега се прибягва до познатат и от преди формула да се изкарат едни 20-30-50 човекаот общо 4000-5000 души, работещи в градския транспорт в столицата, да викат пред сградата на „Московска“ 33, да дойдат телевизионните камери и хоп, да направим скнадал“, коментира още Контрера.

Във връзка с готвената акция той посъветва:

„Един съвет към тези, които на 1-ви октомври или малко след това ще излязат да вдигат джангъри пред общината с жълти жилетки и да искат 1800 лв. основана заплата – замислете се дали не сте употребени. Влиза ли ви се в ролята на латексов контрацептив за кефа на няколко червени софийски гаулайтери от ул. „Леге“ или заради една червена кукувица? Смятате ли, че на фона на всички трудности, столичани ще погледнат на вашите искания с добро око?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ