Скандално! Люси Иларионов проговори за нахлуването си в сградата на МВР: Омръзна ми да…

Люси Иларионов

Освен страх от полицията, трябва да има и доверие в нея. Защото хората сякаш вече не им вярват. Това каза в предаването на „България сутрин“ музикалният режисьор Люси Иларионов по повод вчерашното му нахлуване в сградата на МВР.

,,Тук обаче няма да се откажа, защото изскача един човек и стреля по мен с газово оръжие. Омръзна ми да слушам все същите дежурни реплики“, допълни още Иларионов.

,,Колко пъти да ходя да го разпознавам?! Аз вече им посочих човека. Обаче те след два месеца ми искат по-големи детайли за случилото се. Не зная какви по-големи детайли бих могъл да им дам два месеца по-късно“, заяви той.

,,Според моите наблюдение в МВР се работи по остаряла методика. В никакъв случай не бих тръгнал срещу полицаите, но е факт, че има огромна бюрокрация, която трябва да се оправи. Мисля си, че в системата трябва да има и повече млади хора“, посочи още режисьорът.

,,Не трябва да се отказваме. Аз лично няма да се откажа, трябва да има възмездие за този човек, който стреля по мен“, завърши Люси Иларионов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ