Венета Райкова грее, неприлично млад мъж я радва в спалнята й

7 Dni Bulgaria11.10.2020
6

Венета Райкова май наистина има нов мъж в живота си. В последните седмици популярната водеща на предаванията „Горещо” и „Папараци” намекна, че е щастлива в личен план, а според нейни съседи в дома й често се отбива млад мъж. Само преди дни папараците на „Уикенд” заснеха тв звездата буквално грее до неизвестен неприлично млад кавалер.

Във вторник сутринта Венета се отдаде на сладки приказки в компанията на висок непознат господин. Мястото на действието беше една от големите книжни борси у нас, където Райкова прекарва голяма част от времето си напоследък в трескава подготовка около излизането на новата ѝ книга „Куклите“. Дали обаче това е мистериозният вдъхновител на авторката на нколко бестселъра, благодарение на когото тя написа последната си книгата само за три месеца?

Във вторник сутрин Райкова пристигна в добро настроение с лъскавата си кола, която си подари сама за рождения си ден миналата година. След кратък разговор с младия мъж двамата влязоха заедно в сградата и прекараха целия ден в склада на издателството. Там в продължение на една седмица писателката подписваше книги, на което станахме свидетели благодарение на видеата и снимките в профилите ѝ в социалните мрежи.

Новият роман на Венета „Куклите“ се превърна в една от най-горещите теми в светските среди най-вече заради скандалната си корица и историите за тайния живот на най-хитовите певици у нас. Въпреки че разкрива пикантерии за родните звезди, журналистката продължава да отказва интервюта и да коментира своя личен живот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ