Габриела се разплака в пловдивския съд! Ето какво каза в своя защита!

Габриела се разплака в съда

Започна съдебното заседание, в което адвокат Орлин Търновалийски ще поиска клиентката му Габриела Медарова да излезе на свобода.

„В над 30 годишния ми стаж, досега не съм се сблъсквал с такова нещо“, посочи Търновалийски, който е внесъл жалба срещу действията на прокуратурата.

Припомняме, че след финт на наблюдаващия прокурор и внасяне на обвинителен акт без да бъдат уведомени страните по делото, предишното заседание, в което Търновалийски отново щеше да поиска по-лека мярка, бе прекратено.

Днес пловдивчанката Габриела Медарова, която потроши 10 коли в пияно състояние и под въздействието на наркотици, както и че разби носа на момиче в Пловдив, бе доведена в съда във видимо притеснено състояние.

„Съжалявам, преосмислих поведението си“, успя да продума Габриела, а адвокатът ѝ каза, че за времето прекарано в ареста тя се е променила. Също така той посочи, че правата на клиентката му са нарушени, предвид че вече над 2 месеца тя е с белезници.

Заседанието, в което отново девойката ще жали ареста си, започна. В момента, в който танцьорката чу обвиненията, се разплака.

Предстои магистратите от Районният съд в Пловдив да се произнесат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ