Лидер на ВМРО се извини на софиянци за това, което са направили днес ГЕРБ и Борис Бонев

карлос контрера

Лидерът на Обединени патриоти в столичния парламент – Карлос Контрера, разкри за пореден зулум в общината.

А обичайните заподозрени са от ГЕРБ и новия фаворит на Йорданка Фандъкова – Борис Бонев. Учителката явно е взела под крилото си приказливия безхаберник, след като гербаджийте му позволяват да обръща нагоре с краката дневния ред на общината.

Вижте за какво скандално решение алармира Карлос Контрера от ВМРО:

Като председател на комисията по „Транспорт и пътна безопасност“ при Столичен общински съвет искам да се извиня на живущите в кварталите „Яворов“ и „Иван Вазов“ за глупостта, която сътвориха колегите от комисията на днешното заседание.

Без всякакви мотиви, на инат, за да се угоди на прищевките на един общински съветник, от който нищо не зависи, докладът за разширение на „зелена зона“ на кметовете на „Слатина“ и „Триадца“ и колегата общински съветник Симеон Ставрев беше отложен. Чуха се някакви изказвания за широки разговори и консенсус. Интересно как ще се постига консенсус занапред, след като точно консенсусен доклад беше безпричинно бламиран.

Разбирам, че отново доста от хората в „Яворов“ и „Иван Вазов“ ще бъдат бесни, опитах се да вразумя колегите, но уви.

Оттук нататък по тази тема, а и по други ресорни въпроси, явно ластикът ще е опънат до скъсване, каквато алюзия беше направил преди вицепремиерът Каракачанов за коалиционните отношения с ГЕРБ.

Та, отново поднасям извиненията си към „Яворов“ и „Иван Вазов“ за днешния фарс и оставям организаторите му да събират активно числата 27 и 1 в каквато поредност желаят.

Очевидно доста политически уроци не са научени.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ