Нова катастрофа с линейка в Югозапада! ТИР я засече, пострадаха медик и шофьор

dav

Линейката на Спешен център – Бобошево катастрофира на Е-79 на път за подаден адрес в село Смочево, община Бобошево, пише struma.bg.

Фелдшерът Евтимов и шофьорът на линейката Атанас Караджов са пострадали, но са без опасност за живота.

На тел. 112 в Спешен център в Бобошево е получен сигнал за болна жена в село Смочево. Шофьорът на линейката Ат. Караджов и фелдшерът Евтимов потеглят за подадения адрес. На гл. път Е-79 на детелината край Бобошево ТИР засича линейката, шофьорът на автомобила със специални функции навива волана в опит да избегне сблъсъка, но се удря странично в тира. От жестокия удар шофьорът на линейката Ат. Караджов е с натъртвания по главата и ръцете, фелдшерът Евтимов е със счупено ребро и е настанен за лечение в хирургия на общинската болница. Той е бил на седалката до шофьора.

Докато екипи на КАТ са обслужвали ПТП-то, линейка на Спешен център – Дупница е поела случая с болната жена в село Смочево. Заради инцидента ще се наложи Спешният център в Бобошево временно да спре работа, тъй като раненият фелдшер е единственото медицинско лице в екипа, а и линейката се нуждае от ремонт след катастрофата.

От Спешен център – Дупница ще обслужват и района на Бобошево.

Снимката е илюстративна!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ