Дъщерята на Шарлопов щастлива: Чака нещо много хубаво да й се случи!

шарлопов дъщеря1

Първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е бременна за втори път. Ева е вече в седмия месец и се очаква да роди около Коледа. Красавицата има огромен корем и с нетърпение очаква появата на втората си рожба.

Усмихнатата блондинка има дъщеря на име Мария-Магдалена, която проплака на 10 октомври 2017 г. в пловдивска клиника, а няколко месеца по-късно почина дядото Стефан Шарлопов. 55-годишният собственик на верига хотели издъхна в съня си от инфаркт. Преди да почине, той вдигна тежка сватба на първородната си дъщеря Ева и избраника й Стефан Гергинов.

Полът на бебето все още се знае само от най-близките, но всички предполагат, че 32-годишната наследница очаква момче, което най-вероятно ще кръсти на покойния си татко, а случайно или не, същото име носи и мъжът й. Други са на мнение, че от суеверие няма да избере името на починалия си баща.

Младата Ева, която е от първия брак на бизнесмена, управлява семейните хотели и бизнес заедно с мащехата си Бояна, като двете са в много добри отношения. Преди месец вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била доста тежка за бизнеса им, защото заради пандемията от коронавирус хотелите им останали празни.

„Не е тайна, че основният ни бизнес е в туризма, а той се очерта ярко като най-потърпевш отрасъл от пандемията. Имаме 4 хотела, четири къщи за гости в България и един хотел в Германия. Още на 13 март затворихме повечето от хотелите. Вземахме решения ден за ден. Всяко решение беше предпоследно. Стресът беше огромен. Наложи ни се да съкратим по-голямата част от персонала, а той не беше малък брой хора. Тежките решения бяха ежедневие. Не работихме 2 месеца“ – призна Бояна Шарлопова, която дари Стефан с цели 4 деца.

32-годишната Ева е доволна, че въпреки че годината не бе добра  в бизнес план, то личен ще бъде доста успешна с появата на новия член в семейството.

Междувременно стана ясно, че младата вдовица на Шарлопов Бояна е продала къщата им във Владая. Двуетажният палат с уникална панорамна гледка към Витоша бил изтъргуван за около 1 млн. лв. Причината обаче не била финансова, а сантиментална.

След смъртта на един от най-богатите българи от масивен инфаркт през февруари 2018 г., Бояна не искала повече да стъпва там. В имението, където живяли 17 години и заедно отгледали четирите им деца, имало твърде много спомени и всичко й напомняло за Стефан. Шарлопова обявила палата за продан и точно след пандемията от коронавирус се появил сериозен купувач, който броил 500 000 евро за имота. В селото със статут на столичен квартал Шарлопов изпълнил древния завет – да се засади дърво, за се вдигне къща и да се отгледат деца. Домът му бил построен в традиционен стил, за да се чувства многолюдната му фамилия добре. Преди да почине бизнесменът споделял, че няма да остарее в близост до шумотевицата на големия град. Планирал като се пенсионира на 80 години, да се премести в най-любимото си място на света – Боженци. Там фамилията има бутикова къща за гости, а Шарлопов дори си сменил адресната регистрация в китното селце.

Бояна решила да започне нов живот и се преместила с децата си в огромен апартамент в елитен столичен квартал. Наскоро младата вдовица взела котка за най-малките си деца – 9-годишните близнаци Илия и Георги. 16-годишната им кака Стефани се е ориентирала към туризма, за да помага след няколко години в управлението на семейната бизнес империя. Тя не само визуално, но и по характер най-много приличала на татко си, затова била най-голямата му слабост. Стефани много тежко преживявала смъртта му. Първородната щерка на Бояна носи нейното име и вече е студентка по интериорен дизайн в Милано.

Макар че след смъртта на Шарлопов младата му вдовица видимо разцъфна след няколко подмладяващи процедури, тя е категорична, че не би се омъжила повторно и не би родила деца на друг мъж. „Трудно ще приема някого другиго от тук нататък, защото Стефан беше голям мъж и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам”, откровена е Бояна. Това означава, че на флирта й с бодигарда, за който „Уикенд” писа преди няколко месеца, вече е сложена точка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ