Ето как Владо Карамазов се пази от COVID-19

Владо Карамазов

Владо Карамазов ходи с маска и на открито. Актьорът, известен с редица роли в театъра и киното, бе забелязан тази сряда да чака на светофара на кръстовището на бул. „Дондуков” и ул. „Георги Раковски”.

Владо бе със спортно облекло, раница и маска, която покриваше носа му, каквито са препоръките за правилното й използване.

Владо явно е доста стриктен в спазването на правилата, защото носеше маската и на открито, което не е задължително, и стоеше на разстояние повече от 1,5 от всички други. Всеобщата карантина май не му се е отразила зле, защото изглеждаше в страхотна форма, дори леко отслабнал, пише „Уикенд“.

Вероятно, заради маската, Карамазов пресече бул. „Дондуков”, без да бъде разпознат, освен от „Уикенд”, разбира се. Дестинацията му бе метри след светофара, където го очакваха няколко дами. Те пушеха пред входа на сграда, в която може би работят, а Владо се спря за малко при тях за кратък разговор. Май им остави и билети за театър.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ