Няма да я познаете! Никога не сте виждали Емилия по този начин! (СНИМКИ)

Емилия

Фолкпевицата Емилия реши да захвърли женската суета и да се покаже пред своите почитатели в естествения си вид. Чалга дивата се щракна без никакъв грим по лицето си, но реши да сложи качулка и все пак да прикрие липсата на прическа.

Изпълнителката на хита „Акула“ получи множество положителни коментари за външния си вид и най-вече за смелостта да се покаже естествена, без макиаж. „Няма особена разлика. Без грим изглеждаш чаровно, а като те намацат – ставаш неестествена“, пише нейна почитателка.

Тези дни блондинката сподели и интересен мини филм, който засне от срещата със своите съученици, която се състоя преди месец. Всички те се завърнаха в любимото Широка лъка, където са прекарали незабравимо по време на обучението си в Националното училище за фолклорни изкуства „Широка лъка“. А Емилия доказа, че известността не я променила към старите й приятели.

В мини филма Емилия споделя спомените си от ученическите години, среща се със своите съученици и разказват интересни случки. По-късно се местят в механата, където се забавляват типично по музикантски. Всеки хваща микрофона и започва едно надпяване и надсвирване до късните часове на нощта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ