Ексклузивно! Ето какво реши съдът за танцьорката Габриела, която изпотроши 10 автомобила в Пловдив!

Габриела съд

Габриела Медарова излиза от ареста срещу 5000 лева гаранция и се прибира при семейството си. Това реши съставът на Районнния съд в Пловдив, който разгледа молбата на адвокат Търновалийски за измяна на мярката за неотклонение.

Според магистратите искането е резонно и основателно, тъй като не са налице всички законови предпоставки за оставяне на най-тежката мярка „задържане под стража“. Така например липса опасност Медарова да се укрие или да извърши друго престъпление.

Като превъзпитателно действия, двумесечният арест според съдията е достатъчен. Той посочи, че все пак това е една от целите на мярката за неотклонение.

Съдът все пак взе мярка „парична гаранция“ спрямо Габриела в размер на 5000 лева, които обаче са заплатени по предишна гаранция, наложена в рамките на досъдебното производство, и тъй като не са освободени ще бъдат трансферирани за покриване на настоящата.

Габриела реагира през сълзи с усмивка на решението на съда. След няколко часа се очаква момичето да бъде освободено.

Междувременно адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски заяви, че Габриела признава вината си по така повдигнатите обвинения и поради тази причина ще иска делото да бъде гледано по съкратената процедура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ