Лили Иванова с нов скъп дом! Няма да повярвате колко се е бръкнала за него

lili-ivanova

Свежа зелена трева посреща Лили Иванова в новия й дом. Стопаните на луксозната кооперация, в която тя си купи последния апартамент, са засадили растителността в ъглите между всяко стъпало, което води до входа на сградата.

Тревата обаче не израснала достатъчно, за да покрие стълбите по цялата им дължина, но поне ги е преполовила. Покрай тях са посадени и различни видове вечно зелени дървета, може би за да напомнят на минувачите, че там ще живее и Вечната Амбър на родната естрада.

Сградата, която се намира в непосредствена близост до жп гара Подуяне, все още стои необитаема. Пазачът потвърди пред „Телеграф“, че все още никой от собствениците не се е нанесъл, тъй като и в момента текат довършителни работи по нея. Изпълнителката на „Панаири“ всеки месец ходи до кооперацията, за да види какво е положението. Ходила е 3-4 пъти, за да пита кога ще е готова и кога може да се нанесе.

Тя си купи апартамент на последния 6-и етаж на 24 ноември 2017 година, като за него е броила 339 039 лв и 18 ст., за да се сдобие с имота – жилище с площ от 196, 8 кв. м. и два гаража – единият 18,6 кв. м., другият – 21,4 кв. м. Освен това е платила и 339 лв. и 4 ст. такса за вписване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ