Скандал! Бойко скрил, че бил контактен със заразения Кралев! Искат им оставката

7 Dni Bulgaria21.10.2020
красен кралев

Бойко Борисов е бил контактен със заразения доскоро с COVID-19 спортен министър Красен Кралев. Вместо да се изолира обаче, премиерът си е карал джипа из страната и е бил пряка опасност за хиляди хора.

Поради това от „Отровното трио“ му поискаха спешно оставката. Както и на министър Красен Кралев.

На скандала реагираха и най-големите медии в страната.

БНТ на Кошлуков: Престъпна небрежност на премиера! Не може, когато караш цялата страна да ходи с маски, ти да се превръщаш в опасност №1 за редовите хора.

НОВА на Домусчиев: Нашият собственик уведоми всички, че е болен, още преди официално да го направят от болницата, което го прави далеч по-достоен за премиер. И да не забравяме – все още г-н Домусчиев държи рекорда за най-бързо излекувал се пациент в света: 31 часа и 12 минути.

БиТиВи на протестъра Венелин Петков: Стотици хиляди прииждат към фонтана пред президентството, за да дадат началото на 6-ото Велико Народно Въстание, което е обречено на успех.

Дарик на Радосвет Радев: Така става, когато Бай Ганьо тръгне наново из Европа…

БНР на Цветан Цветанов: Това е руски заговор срещу евроатлантическа Естония! Борисов показа, че е съветска пионка, бактериологично оръжие, хвърлено срещу натовска страна.

„Дневник“ на Иво Прокопиев: Бойко Борисов се провали в момента, в който остави правителството си без присъствие на кръга „Капитал“! А спортният министър е заразен като отмъщение на Зелените, защото позволява на Цеко Минев да организира световни купи в Банско! Време е Румен Радев да обяви президентска република и да вземе Галя Прокопиева за първа дама! Сегашната е за НСО…

За съжаление на тези медии, скандалът не беше с Бойко Борисов, а с Румен Радев! И въпреки, че имаха пратеници с него, те мълчаха за това, че се наложи на пилота унизително да се катапултира от Естония.

Ами така е, как да сме по-напред от 111-то място по свобода на словото, когато най-големите медии са се превърнали в президентско дълбоко гърло!?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ