Лили Иванова взриви мрежата с тази своя СНИМКА като младоженка!

Лили Иванова

Лили Иванова отново наелектризира феновете като пусна поредна снимка от младостта си, на която е с ултракъса рокля, разкриваща перфектните й крака.

На фотото тя грее от щастие и е суперсекси. Снимката, датирана от началото на 70-те години, е от периода, в който певицата е със съпруг номер 3 Янчо Таков, син на комунистическия лидер Пеко Таков и пръв приятел на Иван Славков. Двамата с Лили официално си казват „Да“ на 4 февруари 1973 година, 3 дни преди да отлетят за Чили, където звездата гостува на прочутия фестивал „Виня дел Мар“. Говори се, че именно преди медената седмица в Южна Америка, Янчо Таков урежда смяната на ЕГН-то и новия й паспорт и певицата успешно се разделя с три години от рождената си възраст.

Когато пристигат в курорта, меломаните освиркват Лили, защото заради фамилията я мислят за рускиня. Когато българката излиза на сцената, 25 000 крещят: „Вън, комунистическа кучка“. „Ако бяха я докопали, щяха да я разкъсат“, спомня си приживе Генко Генов, бащата на Златния Орфей, който също е в нашата делегация тогава. Пак той разкрива, че Лили проявила изумително хладнокръвие – стиснала юмруци и започнала с великите си хитове „Камино“, „Панаири“, „Ти сън ли си“. Още след втората песен започват овациите, а накрая Лили си тръгва с наградата за изключително артистично майсторство, пише Галерия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ