Паника в bTV! Утре идва новият чешки директор, а телевизията ври в коронавирус

7 Dni Bulgaria23.10.2020
15

Паника в БТВ след скандала с скритата зараза от короновирус. Няма кой да води сутрешния блок. Хекимян и Цънцарова са контактни с двама от заразените, твърди ПИК.

Проблем идвал и от нежеланието на събеседници да гостуват в БТВ, заради страх от зараза с COVID-19.

Венелин Петков опитвал да заблуди Флориан Скала, че всичко е наред с ковид кризата и да потули скандала с приближената си Канна Рачева, която само за няколко месеца срина доверието в медията с два “уж” лапсуса, а всъщност опорни точки на “Да, България”, твърди медията.

Утре в БТВ пристига новият чешки мениджър Любош Йетмар, като се очаква Скала и любимецът му Венелин Петков да се опитат да прикрият реалната ситуация в нюзрума на телевизията, превърнала се в ковид инкубатор, както и да замажат скандала с прикриването на информация от служителите за заразени техни колеги.

Гена Трайкова набутвала познати, като за последно, твърди ПИК. Решила е да купува йонизатори за нюзрума от приятели, които имат такъв бизнес. Иначе за всички е ясно, че йонизатори няма да помогнат на хората, хванати в клопката на заразата. Нюзрумът е в плачевно състояние, потвърждават и възмутени гости на предавания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ