Приеха във ВМА с COVID съпругът на звезда от БиТиВи! Заразил се на купон с президента Радев

7 Dni Bulgaria23.10.2020
габриела наплатанова

Скандалът с корона кризата около президентството се разраства!

Във ВМА с коронавирус е приет един от най-близките на Радев пилоти – новоназначеният от него за командир на базата в Граф Игнатиево Николай Русев, който е съпруг на новинарката от БиТиВи Габриела Наплатанова.

Русев е приет в болницата, тъй като не се чувствал добре още от третия ден след купона на военните миналия петък, който се проведе в резиденция „Лозенец“. Там президентът Румен Радев заедно със заразения генерал Димитър Петров цяла вечер е поливал празника на ВВС заедно с още над 100 военни и целия генералитет. На партито маските и дистанцията са били мираж и резултатите не закъсняват.

Все още няма яснота дали някой друг от екипа на Радев е заразен покрай разпищолването им по време на чума, но е ясно, че коронавирусът пълзи с пълна сила в Би Ти Ви, където работи Наплатанова. Мистерия остава дали с бума на вируса в телевизията има общо семейната дружка на Румен Радев, която освен, че е имала контакт със заразения си съпруг, в понеделник и вторник пътува с цялата делегация на президента от 33 души до Естония и обратно.

Вчера от Министерство на отбраната съобщиха, че всички контактни на ген. Димитър Петров в неделя са били уведомени, че той е заразен, което означава, че Наплатанова и мъжът й също са знаели, че може да са носители на коронавируса. Въпреки това в понеделник, досущ като семейните си приятели Радев и жена му Деса, Наплатанова замина с оператор за Естония.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ