Юлиан Ангелов: ВМРО се чувства в кондиция за избори

юлиан ангелов

„Ние никога не сме спирали подготовката си за изборите“.

Toва заяви депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов по повод 127 години от създаването на патриотичната партия, пише news.bg.

ВМРО е в кондиция, разполага със структури по страната и с хора, които водят битките по време на изборите. Войводите нямат притеснение от гледна точка на подготовката за следващите парламентарни избори догодина.

Ангелов се надява след края на мандата на настоящите парламент и правителство, ВМРО да може да се изправи пред хората и да каже какво е свършило.

ВМРО никога не са били в комфортна среда, а винаги са били атакувани от политически партии и неправителствени организации. Ние винаги сме били атакувани от чуждите държави и чуждите служби, но ВМРО винаги оцелява, увери Юлиан Ангелов.

Ние сме свикнали, а от всяко едно нападение ВМРО излиза все по-силно и по-силно, даде да се разбере депутатът, който даде пример с Европейските избори, когато атаките срещу партията били огромни. ВМРО показа на всички, че когато партията бива атакувана и нападана – става по-силна.

ВМРО е най-българската организация в страната, която има за цел да обедини българите от Мизия, Тракия и Македония да живеят в свободна България. Този идеал е частично постигнат, но не изцяло и затова ВМРО продължава своята борба както в миналото, така и днес, категоричен бе Ангелов.

Днес ВМРО защитава правата на всички българи по света, отстоява българските национални интереси – това е тяхната задача и мисия. Проблемите, свързани с българщината в България и другите държави все още не са решени, посочи Юлиан Ангелов. ВМРО постигна успех да не допусне в България да бъдат признати национални малцинства, включително и македонското.

„Ако ВМРО не беше възстановено след 90-та година, виждаме какви хора през годините управляват страната, които не ги интересуват националните интереси и българщината“, изтъкна депутатът.

ВМРО се противопоставя по всички опити за това България да бъде разделена, разделена на различни малцинства и българските традиции и обичаи да бъдат разрушени. Войводите се надяват един ден българите по света да живеят свободно, да бъдат горди българи и да пазят българщината.

Основните приоритети пред ВМРО занапред остават точни и ясни – защита на българския национален интерес, модернизацията на българската армия, повече средства за младите български семейства и хората от третата възраст, повече средства за образование.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ