Шефка в БСП припадна, заливат я с вода! Видя колко бягат от партията в София

7 Dni Bulgaria24.10.2020
анна янева

Анна Янева- бивш лидер на столичната организация на БСП и настоящ шеф на комисията по партийна дейност на червените е припаднала по време на време на партийното събрание на район „Триадица“. Това съобщава bgreporter.info. А причина за изпадането й в несвяст се оказала реалната бройка на напускащите партията социалисти от района.

До вчерашното събрание жената е била в неведение за реалния брой заявления за напускане, коментират червени активисти пред изданието. През седмицата се появи информация за 40 напускащи, но депутата Христо Проданов и председателят на организацията в Триадица – Диана Тонова твърдяха, че те са 7 като наричаха информацията в медиите „невярна манипулация“ .

Вчера обаче по време на събранието Янева, която е била на трибуната е получила купчина от 30 заявления за напускане. При вида на бройката Анна Янева буквално се е свлякла като се е наложило да я свестяват с вода и да я изведат от залата.

Припомняме, че решението на осемте социалиста да напуснат парламентарната група на БСП, доведе след себе си вълна от напускащи партията социалисти и цели организации, несъгласни с политиката на Корнелия Нинова.

Преди дни “цунамито“ от напускащи социалисти достигна и район „Триадица“, който е спряган за района на Румен Овчаров, пише изданието.

Запознати със ситуацията в район Триадица коментират, че това няма да са последните напускащи организацията. По думите им броят им от 400 ще падне до 100, а няма и наплив от нови желаещи да станат членове.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ